Open Melon
Valtònyc i Toni Soler, muntatge
Foto: Valtònyc i Toni Soler, muntatge | ACN
TV3

Valtònyc destrossa Toni Soler i l'Està Passant: fort missatge de quatre frases

Temps de lectura: 2 minuts
Valtònyc i Toni Soler, muntatge
Foto: Valtònyc i Toni Soler, muntatge | ACN

Valtònyc ha fet pública una conversa amb el presentador de l'Està Passant de TV3 Toni Soler on el destrossa sense cap mirament.

Per què ho ha fet? El raper mallorquí exiliat és íntim amic de Clara Ponsatí i ha fet públic els missatges perquè ahir l'Està Passant, coincidint amb la detenció de l'exconsellera, va fer un gag rient-se d'ella.

En profunditat: Valtònyc, exiliat a Bèlgica per compondre lletres contra la monarquia espanyola, ha celebrat haver refusat participar en el programa de Toni Soler un cop ahir es va emetrer el gag de Ponsatí.

  • A través de Twitter ha carregat amb tot contra el "desgraciat" del Toni Soler i s'ha mostrat "content" d'haver declinat participar en el seu programa.

Què ha dit? El raper exiliat ha fet pública una conversa de WhatsApp on un contacte li diu que en Toni Soler vol que ell participi en l'Està Passant per "gravar un plano". Ell es nega completament a posar-se en contacte amb els productors del programa de TV3 i respon destrossant en Toni Soler.

  • "Li pots dir al Toni Soler que quan vulgui pot venir a Bèlgica a menjar-me els ous a quatre potes", ha disparat Valtònyc contra el presentador de l'Està Passant. Per tot seguit continuar amb la seva carregada: "No participo en el seu circ d'engreixats per les subvencions públiques".
  • En Soler, visiblement molest li respon lamentant el seu to: "Em fa més llàstima que una altra cosa". D'altra banda, ha volgut donar-li suport en la seva causa contra l'estat espanyol: "Espero que aviat puguis tornar a casa i s'acabi aquesta situació injusta".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: TV3 Independentisme